noemi
10:11, 11 wrz 2011
Witajcie
Zapraszam do obejrzenia mojego ogródka
Na początku było bardzo ciężko, brak wiedzy , same przeciwności , walka z woda, później obawa czy coś oprócz chwastów będzie rosło, czy trawa "da" rade , jak już trawa wyrosła to może coś jeszcze się uda ... ale pomysłów było brak. Nie pamiętam co wpisałam w google , że odnalazłam Ogrodowisko, ale udało się znaleźć najlepsze forum i wspaniałych ludzi
To wielkie szczęście móc uczyć się od najlepszych, dziękuję Wam za to
A teraz parę zdjęć.
Tak było w marcu:
Tak jest teraz:
Projekt made by Syla
Jeszcze raz dziekuje Syla.
To jeszcze nie koniec, projekt jest nieskończony...brakuje kontynuacji po lewej stronie od strony żurawek. Będzie tam coś wysokiego.
A to donica tarasowa, może niektórym znajoma
która przeszła metamorfozę ale też jeszcze nieskończona :
Tak było:
Tak jest teraz, brakuje obicia z desek tarasowych i podświetlenia :
Danusia doradziła mi nasadzenia. Bardzo dziękuję Danusiu.
Dosadziłam zdobyte piękne verbeny patagońskie, bardzo się rozrosły i są piękne.
Mam tylko pytanie czy dosadzić jeszcze jednego miskanta? czy jeszcze jedną hortensję? Chodzi o zasadę sadzenie roślin w ilości nieparzystej. Czy jest już za gęsto? Wiem ,że trzeba poczekać aż rośliny się rozrosną...donica nie ma dna.
Mam nadzieję, że będę miała co opisywać i pokazywać Wam, pomimo takiej małej przestrzeni.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Magda.

Zapraszam do obejrzenia mojego ogródka

Na początku było bardzo ciężko, brak wiedzy , same przeciwności , walka z woda, później obawa czy coś oprócz chwastów będzie rosło, czy trawa "da" rade , jak już trawa wyrosła to może coś jeszcze się uda ... ale pomysłów było brak. Nie pamiętam co wpisałam w google , że odnalazłam Ogrodowisko, ale udało się znaleźć najlepsze forum i wspaniałych ludzi

A teraz parę zdjęć.
Tak było w marcu:

Tak jest teraz:

Projekt made by Syla

To jeszcze nie koniec, projekt jest nieskończony...brakuje kontynuacji po lewej stronie od strony żurawek. Będzie tam coś wysokiego.
A to donica tarasowa, może niektórym znajoma

Tak było:

Tak jest teraz, brakuje obicia z desek tarasowych i podświetlenia :

Danusia doradziła mi nasadzenia. Bardzo dziękuję Danusiu.
Dosadziłam zdobyte piękne verbeny patagońskie, bardzo się rozrosły i są piękne.
Mam tylko pytanie czy dosadzić jeszcze jednego miskanta? czy jeszcze jedną hortensję? Chodzi o zasadę sadzenie roślin w ilości nieparzystej. Czy jest już za gęsto? Wiem ,że trzeba poczekać aż rośliny się rozrosną...donica nie ma dna.
Mam nadzieję, że będę miała co opisywać i pokazywać Wam, pomimo takiej małej przestrzeni.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Magda.