KasiaWB
19:03, 10 lip 2016

Moi Drodzy,
oto nadejszła wiekopomna chwila
pierwszy tysiąc za mną
))))
Po 1916 dniach mojej obecności z Wami na Ogrodowisku czyli po 5 latach, 2 miesiącach i 28 dniach z łezką w oku ale i wielką radością rozstaję się z moim starym wątkiem…
trochę to trwało
)) wszystko się przeciągało, wiele się wydarzyło - i dobrego i złego, ogród miał być "skończony" chyba w 2013 (?!) i oczywiście nadal nie jest
, ale systematycznie coś robimy
) jestem bogatsza o te lata doświadczeń - ogrodowych i nie tylko. Dzisiaj już wiem jak ważny jest dla mnie ogród
Wierzę, że "Trudne początki ..." pod każdym względem mam już za sobą
Jesteśmy już u siebie, mieszkamy w środku ogrodu (który cały czas powstaje), z czego bardzo się cieszymy
możemy na spokojnie obserwować i planować kolejne rabaty
poprzesadzać rośliny, które już od dawna na to czekają
bo przecież ogród był pierwszy 
Bardzo serdecznie dziękuję Danusi i Wszystkim, którzy przez te lata mnie wspierali
Bardzo się cieszę, że z Wami tutaj jestem i że mogłam poznać tak wiele osób ogrodowozakręconych
Dzisiaj jest dobry dzień na inaugurację .... kubeczka z Chelsea Flower Show 2012, który dostałam od naszej Szefowej Danusi na Święcie Róż w jej ogrodzie w 2012
Wtedy obiecałam sobie, że pierwszy raz użyję go jak już zamieszkamy
Ogród wprawdzie jeszcze powstaje, ale to jest dobry moment 
....zatem z jeszcze większą radością otwieram szeroko drzwi do kolejnej części przygody z ogrodem, Ogrodowiskiem i Wami pozytywnie zakręconymi Ogrodomaniakami
a co za ich progiem będzie? Kto to wie
) piękne: marzenia, rośliny, spotkania, ogrody i ludzie
Zapraszam Was do mojej przygody!

oto nadejszła wiekopomna chwila

Po 1916 dniach mojej obecności z Wami na Ogrodowisku czyli po 5 latach, 2 miesiącach i 28 dniach z łezką w oku ale i wielką radością rozstaję się z moim starym wątkiem…

Bardzo serdecznie dziękuję Danusi i Wszystkim, którzy przez te lata mnie wspierali

Dzisiaj jest dobry dzień na inaugurację .... kubeczka z Chelsea Flower Show 2012, który dostałam od naszej Szefowej Danusi na Święcie Róż w jej ogrodzie w 2012

....zatem z jeszcze większą radością otwieram szeroko drzwi do kolejnej części przygody z ogrodem, Ogrodowiskiem i Wami pozytywnie zakręconymi Ogrodomaniakami

Zapraszam Was do mojej przygody!