Mala_Mi
17:22, 20 lut 2016

Zakładam czwarty tom epopei ... tym sposobem mogę dorównać do wielkich pisarzy. Tych co pisali na cztery tomy trochę było: Noce i dnie, Cichy Don, Pan Tadeusz, Chłopi, Saga Zmierzch czy Saga rodu Forsyteów. Teraz będzie Saga o małej ogrodniczce i jej trochę większym ogrodzie...
Jak to na początku było można zobaczyć we wstępach innych części epopei/sagi.
Teraz będzie sezon 2016.
Nie planuję rewolucji, wielkich zmian.... będą zapiski ogrodnicze okraszone fotografiami. Bo pismo obrazkowe lubimy najbardziej.
Zapraszam na czwartą część zmagań z ogrodem...a w tym sezonie również zmagań z wnukami.. bo rośnie mi kolejne ogrodnicze pokolenie.. i trudno czasami nie wtrącić tu maleńkiej prywaty
Dlaczego dziś rozpoczynam nowy wątek????
To oczywiste.. bo rozpoczął się sezon 2016....
Pierwsze krokusy
Przebiśniegi
Rannki
Jak to na początku było można zobaczyć we wstępach innych części epopei/sagi.
Teraz będzie sezon 2016.
Nie planuję rewolucji, wielkich zmian.... będą zapiski ogrodnicze okraszone fotografiami. Bo pismo obrazkowe lubimy najbardziej.
Zapraszam na czwartą część zmagań z ogrodem...a w tym sezonie również zmagań z wnukami.. bo rośnie mi kolejne ogrodnicze pokolenie.. i trudno czasami nie wtrącić tu maleńkiej prywaty

Dlaczego dziś rozpoczynam nowy wątek????
To oczywiste.. bo rozpoczął się sezon 2016....
Pierwsze krokusy
Przebiśniegi
Rannki