katiaxx
20:22, 18 kwi 2015

Postanowiłam założyć nowy wątek bo poprzedni był na projektowaniu i o planowaniu a w między czasie o sadzeniu tego i owego z czego niewiele zostało, plany zmienność mają wpisaną w naturę więc i ja stale je zmieniałam. Przechodziłam różne etapy i różne ogrody mi się podobały ale to mega nudne więc odpuszczam
, teraz już mam plan działania czarno na białym , postaram się go trzymać choć nie będzie to łatwe i pozwolę sobie może tylko na małe odstępstwa 
Ogród będę robić etapami, najfajniej jest gdy ogród powstaje w jeden sezon, jest na co popatrzeć bo efekt szybki i często spektakularny
, u mnie tak nie będzie ale ważne żeby pamiętać że kiedyś powstanie
.
Mogłabym tu pisać i pisać ale obiecałam sobie że będę mniej nieco gadać a więcej robić
choć to nie zawsze się da ze względów oczywistych ...
Zaczęliśmy od żywopłotu grabowego, w jednej części mam żywopłot z choiny, przycięłam ja w tym roku i czekam na przyrosty
tu grabowy :
wygląda na to że wszystkie drzewka się przyjęły co mnie bardzo cieszy

Ogród będę robić etapami, najfajniej jest gdy ogród powstaje w jeden sezon, jest na co popatrzeć bo efekt szybki i często spektakularny

Mogłabym tu pisać i pisać ale obiecałam sobie że będę mniej nieco gadać a więcej robić

Zaczęliśmy od żywopłotu grabowego, w jednej części mam żywopłot z choiny, przycięłam ja w tym roku i czekam na przyrosty
tu grabowy :

wygląda na to że wszystkie drzewka się przyjęły co mnie bardzo cieszy