szemusia
18:02, 23 sty 2015

Prawie – jak ogród.
Dlaczego „prawie”? – bo prawie robi dużą różnicę…
Jutro minie dokładnie rok, gdy po raz pierwszy zalogowałam się na Ogrodowisku. Przez ten czas niemal codziennie śledziłam Wasze zmagania ogrodowe (najczęściej incognito, ale bywało, że musiałam o coś dopytać
). I uczyłam się… i trwa to nadal…
Tak jak zdecydowana większość z Was moje działania ogrodowe dzielę na czas przedogrodowiskowy i czas obecny. Jeszcze rok temu byłam dumna z mojego przedogródka, bo jakoś wyglądał (na środku skalniak – kilka przypadkowo zakupionych krzewów obsypanych korą) i nie wymagał pracy
. Trawę kosi mąż
. Nie miałam zielonego pojęcia czym są kanciki, jakie kwiaty mają hortensje i że trawy wyglądają tak rewelacyjnie w ogrodzie! A dziś? Dziś mam jedną rabatkę zrobioną „po ogrodowiskowemu” i – chyba to najważniejsze – ogród staje się moją pasją
.
Witam więc oficjalnie wszystkich użytkowników forum.
Dlaczego „prawie”? – bo prawie robi dużą różnicę…
Jutro minie dokładnie rok, gdy po raz pierwszy zalogowałam się na Ogrodowisku. Przez ten czas niemal codziennie śledziłam Wasze zmagania ogrodowe (najczęściej incognito, ale bywało, że musiałam o coś dopytać

Tak jak zdecydowana większość z Was moje działania ogrodowe dzielę na czas przedogrodowiskowy i czas obecny. Jeszcze rok temu byłam dumna z mojego przedogródka, bo jakoś wyglądał (na środku skalniak – kilka przypadkowo zakupionych krzewów obsypanych korą) i nie wymagał pracy

Witam więc oficjalnie wszystkich użytkowników forum.