Gardenarium
20:29, 17 gru 2013
W tym wątku ogłaszamy chęć wysyłania nasion zebranych w ogrodzie. Mogą być kwiaty, mogą być warzywa. Wszystko co mamy za darmo z własnego ogrodu, a chcemy się podzielić z innymi.
Wymieniamy nazwę rośliny jakiej nasiona mamy w nadmiarze, a osoby chętne mogą napisać prywatną wiadomość z własnym adresem na jaki należy wysłać nasiona.
Mile widziana koperta zwrotna ze znaczkiem, aby niepotrzebnie nie narażać darczyńców na koszty. Ja w każdym razie mam zapas kopert i znaczków, czekam na adresy
Wszelkie ustalenia adresowe wykonujemy pocztą prywatną Nie podajemy tutaj.
Każdą porcję nasion wsypaną do torebki lub koperty (niewielka ilość) podpisujemy.
Na pewno uszczęśliwią wiele osób
Wymieniamy nazwę rośliny jakiej nasiona mamy w nadmiarze, a osoby chętne mogą napisać prywatną wiadomość z własnym adresem na jaki należy wysłać nasiona.
Mile widziana koperta zwrotna ze znaczkiem, aby niepotrzebnie nie narażać darczyńców na koszty. Ja w każdym razie mam zapas kopert i znaczków, czekam na adresy
Wszelkie ustalenia adresowe wykonujemy pocztą prywatną Nie podajemy tutaj.
Każdą porcję nasion wsypaną do torebki lub koperty (niewielka ilość) podpisujemy.
Na pewno uszczęśliwią wiele osób
Instagram Ogrodowiska