leon60
19:50, 23 cze 2013

Witam wszystkich bardzo serdecznie !
Mam na imię Ola i chyba jak większość z Was trafiłam tutaj przypadkiem
Szukając inspiracji natknęłam się na ogród Sylwii, nad którym spędziłam dwie noce. Oczarowana zaczęłam przegladać kolejne Wasze wątki. Przepadłam na całego i teraz każdą wolną chwilę spędzam tutaj. Tak fantastycznej atmosfery i życzliwości nie ma na żadnym forum 
Mieszkam wraz z mężem w domu rodzinnym. Ogród powstał wiele lat temu głównie dzięki mamie, która skutecznie ''walczyła'' z teściami o każdy kawałeczek trawy. Wczesniej nie rosło tu nic poza dwoma jabłoniami a po ogrodzie chodziły barany i kaczki... Od najmłodszych lat pomagałam mamie w pracach ogrodowych i do dziś to uwielbiam. Każdą wolną chwilę poświęcam na dłubaniu w zimi a gdybym mogła trawnik kosiłabym po 3 razy w tygodniu
W ten sposób zapominam o problemach i odreagowuję stres po pracy.
Ogród jest kompletnie nieogrodowiskowy ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się stworzyć przyjemne zakatki
Planuję troszkę zmian ale o tym później 
a tu nasz kocurek Staś
Mam na imię Ola i chyba jak większość z Was trafiłam tutaj przypadkiem

Mieszkam wraz z mężem w domu rodzinnym. Ogród powstał wiele lat temu głównie dzięki mamie, która skutecznie ''walczyła'' z teściami o każdy kawałeczek trawy. Wczesniej nie rosło tu nic poza dwoma jabłoniami a po ogrodzie chodziły barany i kaczki... Od najmłodszych lat pomagałam mamie w pracach ogrodowych i do dziś to uwielbiam. Każdą wolną chwilę poświęcam na dłubaniu w zimi a gdybym mogła trawnik kosiłabym po 3 razy w tygodniu

W ten sposób zapominam o problemach i odreagowuję stres po pracy.
Ogród jest kompletnie nieogrodowiskowy ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się stworzyć przyjemne zakatki

a tu nasz kocurek Staś