Gosiniak
21:17, 06 gru 2012

Gorąco witam wszystkich zakręconych ogrodowiskowo, tych nie zarejestrowanych również, bo sama długo byłam takim podglądaczem, zanim w końcu zdecydowałam się pokazać swój ogród. Swoją pasję do ogrodów odkryłam 3 lata temu, kiedy dom już stał i trzeba było zająć się terenem wokół niego. Oczywiście rozpoczęłam od żywopłotu z tuji i wydawało mi się wtedy, że na tym poprzestanę, a to był dopiero początek moje drogi odkrywania roślin i nauki komponowania, która trwa oczywiście do dziś i daje mi ogromną satysfakcję. Jak wielu z was popełniłam i popełniam błędy, a więc wciąż zmieniam, przesadzam, dosadzam, bo przecież wszyscy ogrodo-maniacy wiedzą, że ogród nigdy nie jest skończony. Hura, to bardzo dobrze, bo wciąż mam robótkę do zrobienia, Niestety ogranicza mnie powierzchnia działki, która ma ok. 1200m2 i za nic nie chce się powiększyć
Na początek może starczy tych opisów i pokażę teraz kawałek historii:
widok z okna jeszcze nieskończonego domku, niestety ten teren nie należy do mnie
2008 rok

teren wyrównany, ziemia dowieziona 2009 rok

widok z okna jeszcze nieskończonego domku, niestety ten teren nie należy do mnie
2008 rok
teren wyrównany, ziemia dowieziona 2009 rok