GosiaSamosia
14:34, 04 kwi 2016
Witam wszystkich,
długo zabierałam się do założenia własnego wątku i w końcu się zdecydowałam.
Potrzeba podzielenia się swoją pasją z innymi zwyciężyła
Mam na imię Gosia, razem z mężem i synkiem przeprowadziliśmy się na wieś ponieważ kochamy naturę i wszystko co z nią związane. Działkę kupiliśmy 5 lat temu ale mieszkamy u siebie dopiero 4 miesiące
Działka ma ponad 6000m2, teren jest pory ale w głowie już od dawna plany i aranżacje
Zeszyty zapisane pomysłami i zamalowane kredkami 
W końcu nadszedł czas na realizację marzeń związanych z ogrodem bo dom już jest
Poza domem nie ma jeszcze nic, nawet kostki czy podjazdu, brakuje też ogrodzenia
wtopiliśmy się w tło lasu i pól 
Poniżej przedstawiam zdjęcia działki przed udową i w trakcie.
Kolejny wpis będzie zawierał już aktualny stan i moje własnoręczne robótki- bo przecież nie mogę się doczekać efektów i działam kiedy tylko chwila wolnego
Zapraszam do komentowania i sugestii
Będzie mi bardzo miło za każdą obecność i pomoc
długo zabierałam się do założenia własnego wątku i w końcu się zdecydowałam.
Potrzeba podzielenia się swoją pasją z innymi zwyciężyła

Mam na imię Gosia, razem z mężem i synkiem przeprowadziliśmy się na wieś ponieważ kochamy naturę i wszystko co z nią związane. Działkę kupiliśmy 5 lat temu ale mieszkamy u siebie dopiero 4 miesiące

Działka ma ponad 6000m2, teren jest pory ale w głowie już od dawna plany i aranżacje

W końcu nadszedł czas na realizację marzeń związanych z ogrodem bo dom już jest

Poza domem nie ma jeszcze nic, nawet kostki czy podjazdu, brakuje też ogrodzenia

Poniżej przedstawiam zdjęcia działki przed udową i w trakcie.
Kolejny wpis będzie zawierał już aktualny stan i moje własnoręczne robótki- bo przecież nie mogę się doczekać efektów i działam kiedy tylko chwila wolnego

Zapraszam do komentowania i sugestii

Będzie mi bardzo miło za każdą obecność i pomoc