Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

iwonadm 12:45, 17 lip 2015

e ja tez Austinka
Ensata 17:48, 17 lip 2015

Położę tu, jak u Marzen kącik czytelniczy

http://m.empik.com/100ksiazek?gclid=CK3qqci-4sYCFcLhcgodXI8EQA&gclsrc=aw.ds

Przeczytałam wywiad z Bator, dla mnie babka jest labilna emocjonalnie, potęznię zaburzona, ale...przez to zaciekawiła i mnie i dobieram się do Ciemno, prawie noc. Wole postacie interesujące, niż zwyczajnie normalne i nudne Teraz coś o kwiatach, już wiem Marzen, jakie duzego masz Doktora? raz piszą, że 1,50, a raz że 3 metry
Ensata 17:49, 17 lip 2015

kasia_w napisał(a)
Austin to ja mogę bez końca
a, ja już nie, zestarzałam się
JulkAd 22:17, 17 lip 2015

A ja się zastanawiałam dlaczego nie widzę powiadomień z Twojego ogrodu....oj dawno mnie nie było....wracam zobaczyć najnowsze pismo obrazkowe....od początku czwartego wątku nie dam rady....pozdrówka Madżenko
malkul 22:42, 17 lip 2015

siedzę dziś u ciebie na inspiracjach cebulowych i posyłam ci buziaki
Madzenka 23:05, 17 lip 2015

Ha kącik czyteleniczy kontynuujecie
Abigail i Wichrowe W. to moje lektury początków liceum, kochałam, do tej pory pamietam zarawne noce. Uwielbiałam czytac w wewkendy do 4 rano a potem spać do 12 Kiedy to było???? Ludzie tak daleko pamiecią nie siegają
Zadie S. czytałam tylko jedną książkę (debiut) kilka lat temu, na tyle była inna, ze do tej pory pamiętam.
Zanotowałam norweskie tytuły, bo bardzo lubię się lekturą pokiereszować a Skandynawowie sa tacy mroczni....

Co do Austina z tego to ja wyłącznie lubie róże w przeciwieństwie do autora o tym nazwisku I coby wrócić do tematów ogrodniczych, melduję, ze zakupiłam dzisiaj Claire Austin i Thomasa Becketta. Przytargałam przy okazji 6 jeżówek Green Eyes i trzy rubrum jakieś Majestatic. Musze je wygooglac, czy maja szanse przezimować? Maja pałki jak typowa trzcina nad stawem ale liście brązowe jak vertigo.
Nie omieszkałam wszystkiego posadzić, bo dzisiaj było zaledwiwe 32 ... a jutro ma być 35 stopni. Zatem jutro leże i czytam, nic nie robię.

Melduję równiez że programator od nawaniania udało sie reanimować, zamiast 6 stówek wydam 2...ale przy okazji Pan od nawadniania mi jutro dwa zraszacze przesunie.

A teraz lecim z wczorajszymi fotkami
Madzenka 23:07, 17 lip 2015

Rzeczona kostrzewa

i na zbliżeniu - przecież nie będę jej skubać każdej indywidualnie

Madzenka 23:10, 17 lip 2015

Berberysowa - dosadziłam ryburum (NN) oraz red barona

Rabaty z bukszpanami nie pokazuję.... bo 90% stipy przesadziłam, resztę osubałam niemal do łysego.... Posadizłąm Amazon Mist i jezówki, trzeba poczekać aż wszytsko podrośnie coby Danusia nie krzyczała, ze stipa zniknęła

Lubię to - czyli jeżówki Southerm Bells - gapię się na nie każdego dnia... Szkoda, ze zdjecie nie oddaje ich urody

Ensata 23:11, 17 lip 2015

Skandynawskie uwilebiam kryminały, uważam, ze nie ma lepszych, własnie za mroczny, genialny klimat. The Killing, wrzeszczałam w trakcie, tak samo jak Most nad Sundem i ta Norwegia, we mgle, deszczowa..Cudo
Ensata 23:12, 17 lip 2015

Cudne te jezówki, przełamanie stipy tez, że Ty to jeszcze mieścisz