Ala106
21:41, 19 sty 2015
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na forum zarejestrowałam się już dość dawno, ale z wrodzonej nieśmiałości piszę dopiero teraz.
Podglądam Was i uczę się i czytam i mam wrażenie jakbyśmy byli starymi znajomymi, ale to dość jednostronne wrażenie
.
Dlatego zakładam swój wątek i pokazuję co mi rośnie
.
Choć trafiłam tu do Was jakiś czas temu, to i tak zbyt późno. Popełniłam wiele błędów przy zakładaniu mojego ogródka, dlatego ciągle biegam z taczką i non stop coś przesadzam
.
Ale od początku,
najpierw było tak:
jesień 2011 r.
i tak
i tak
wiosna 2012 r.
urosło nam, ale nie to co trzeba
czerwiec 2012 - pierwsze kwiatki i warzywniak jak wyspa na ugorze
i moja mała ogrodniczka
Do końca 2012 r. udało nam się uporządkować działkę, wyznaczyć rabaty i zasiać trawę. Posadziliśmy kilka roślinek
.
Wiosna w 2013 r. przyszła baaaardzo późno, a my nie mogliśmy się jej doczekać jak nigdy dotąd.
Mąż miał nowy moto w garażu
, a ja swoje roślinki w ogrodzie
.

Ale jak zrobiło się już ciepło, to praca ruszyła pełną parą
cdn.
Podglądam Was i uczę się i czytam i mam wrażenie jakbyśmy byli starymi znajomymi, ale to dość jednostronne wrażenie

Dlatego zakładam swój wątek i pokazuję co mi rośnie

Choć trafiłam tu do Was jakiś czas temu, to i tak zbyt późno. Popełniłam wiele błędów przy zakładaniu mojego ogródka, dlatego ciągle biegam z taczką i non stop coś przesadzam

Ale od początku,
najpierw było tak:
jesień 2011 r.

i tak

i tak

wiosna 2012 r.
urosło nam, ale nie to co trzeba

czerwiec 2012 - pierwsze kwiatki i warzywniak jak wyspa na ugorze

i moja mała ogrodniczka

Do końca 2012 r. udało nam się uporządkować działkę, wyznaczyć rabaty i zasiać trawę. Posadziliśmy kilka roślinek

Wiosna w 2013 r. przyszła baaaardzo późno, a my nie mogliśmy się jej doczekać jak nigdy dotąd.
Mąż miał nowy moto w garażu

Ale jak zrobiło się już ciepło, to praca ruszyła pełną parą

cdn.