malgorzata_s...
12:32, 10 sie 2013

,,Witam w moim ogrodzie. Jestem w ,,Ogrodowisku" od niedawna i z zachwytem podziwiam dzieła pasjonatów. Mój ogród powstawał około 15 lat i co roku się zmienia. Miło wiedzieć że jest wiele osób które podobnie jak ja, własnoręcznie i w pocie czoła tworzą piękne ogrody. Pozdrawiam. ,,
Tak pisałam na początku mojej przygody z Ogrodowiskiem. Od tego czasu minęły 4 lata i ogród zmienił się całkowicie. Tylko oczko wodne w niezmienionym kształcie zostało
Konieczna więc jest zmiana wizytówki. Każdy kto tu zagląda nie rozpoznałby ogrodu w obecnej formie.
Tak pisałam na początku mojej przygody z Ogrodowiskiem. Od tego czasu minęły 4 lata i ogród zmienił się całkowicie. Tylko oczko wodne w niezmienionym kształcie zostało

Konieczna więc jest zmiana wizytówki. Każdy kto tu zagląda nie rozpoznałby ogrodu w obecnej formie.